, , , ,

Program artistik kushtuar mësuesve dhe nënave

/
Me rastin e afrimit të festave të 7-8 Marsit, Medreseja e Tiranës,…
, , , ,

Programi “Të jetësojmë vlerat e besimit”

/
Medreseja e Tiranës organizoi programin “Të jetësojmë vlerat…
, , , ,

Dita Ndërkombëtare e Tolerancës në Medresenë e Tiranës

/
Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Tolerancës, Medreseja…