, , , ,

Medreseja e Tiranës viziton familjet në nevoj

/
Në kuadër të ditës ndërkombëtare për zhdukjen e varfërisë…
, , , ,

Dita Evropiane e Gjuhëve në Medresenë e Tiranës

/
Nxënës dhe mësues të Medresesë së Tiranës organizuan një…
, , , ,

Medreseja e Tiranës program artistik kushtuar Kur’anit

/
Medreseja e Tiranës “H. Mahmud Dashi” organizoi të premten…
, , , ,

Shkollat Mike Në Javën e Anglishtes Në Medresenë e Tiranës

/
Ditën e mërkurë dhe të premte miqtë e javës së anglishtes…
, , , ,

Festivali i Letërsisë në Medresenë e Tiranës

/
Është zhvilluar gara edhe për dy nga pesë kategoritë e festivalit…
, , , ,

Festivali i Letërsisë në Medresenë e Tiranës

/
Medreseja e Tiranës, në bashkëpunim me Drejtorinë Arsimore…