, , , ,

Festivali i Letërsisë në Medresenë e Tiranës

Është zhvilluar gara edhe për dy nga pesë kategoritë e festivalit…
, , , ,

Medreseja e Tiranës organizon shëtitje në Stamboll

Një nga shëtitjet e bëra në grupe nga klasa e 12-të, është…
, , , ,

Çmimet e Olimpjades Ndërkombetare të Turqishtes!

Sot i janë dhënë cmimet e olimpjadës ndërkombetare të turqishtes…
, , , ,

Finalizohet konkursi i ezanit në Medresenë e Tiranës

Në këtë konkurs të organizuar nga Medreseja e Tiranës morën…
, , , ,

Ambasadori i Britanisë së Madhe viziton Medresenë e Tiranës

Ambasadori i Britanisë së Madhe, z. Nicholas Cannon dhe zv.…