, , , ,

Seminar në lidhje me rrezikun
e përdorimit të lëndëve narkotike

Në ambientet e sallës së konferencave3 në Medresenë e Kavajës…
, , , ,

Seminar për higjienë personale dhe kolektive në Shoqëri

Në ambientet e medresesë së Kavajës u mbajtë një seminarë…
, , , ,

Finalja e Kupës së Pavarësisë dhe Çlirimit të Kavajës

Në kuadrin e muajit të pavarësisë dhe çlirimit të Shqipërisë…
, ,

Java e Kura’nit

Në Medresenë Hafiz Ali Korça të qytetit të Kavajës nxënësit…