, , , ,

Pjesmarrja 3 ditore e Medrese " Liria " në Panairin e Ditës së Verës

Në kuadër të festimeve të Ditës së Verës Medrese “Liria”…
, , , ,

Trajnimi i zhvilluar nga DAR Elbasan në Medrese Liria Elbasan

Sot dhe neser në ambientet e shkollës sonë zhvillohet trajnimi…
, , , ,

Shkembim eksperiencash midis shkollave ' Liria " dhe " Fejzullah Guranjaku "

Në shkollë tonë u organizua një orë laboratori në lëndën…
, , , ,

“Dhe ti mund të bësh diçka” vazhdon rrugetimin ...

Ndihmo që bota dhe brendësia jotë të mbushen plot shpresë. Nisur…
, , , ,

Konkursi midis klasave të 11-ta në Medresenë e Elbasanit

Në lëndën e Biologjisë profesori Danjel Çela organizoi një…
, , , ,

Konkursi midis klasave të 10-ta në Medresenë e Elbasanit

Në lëndën e Arabishtes profesori Bilal Suna organizoi një…
, , , ,

Vizita e shkollës “ Qamil Guranjaku ” në medresenë e Elbasanit

Në kuadër të bashkëpunimit ndërmjet shkollave Medreseja…
, , , ,

Medreseja e Elbasanit vizitohet nga shkolla " Sule Harri "

Në kuadër të bashkëpunimit ndërmjet shkollave, Medreseja…