, , , ,

Porgram me rastin e 7-8 Marsit në medresenë e Korçës

Në Medresenë e Korçës u zhvillua një program festiv me rastin…
, , , ,

Seminari “Metodat e Mësimdhënies” në medresenë e Korçës

Ditën e shtunë, Medreseja e Korçës mikpriti mësues të lëndëve…
, , , ,

Në medresenë e Korcës organizohet java e " Historisë dhe Gjeografisë"

Në medresenë e Korcës, dega vajza - u organizua java e " Historisë…
, , , ,

Medreseja e Korçës organizoi program për Kuranin Famëlartë

Medreseja e Korçës ka organizuar më datën 05 shkurt 2016…
, , , ,

Medreseja e Korcës Organizon Vizitë në Bibliotekën e Qytetit

Më datën 11 shkurt nxënësit e klasave të 10-ta bënë një…
, , , ,

Medreseja e Korcës organizon mbledhje me stafin e mësuesve të shkollës

Ditën e premte më datën 5 shkurt Medreseja e Korçës organizoi…
, , , ,

Medreseja e Korcës organizon program për Kur’anin Famëlart!

Në Medresenë e Korçës u organizua ceremonia për nxënësit…
, , , ,

Program festiv i lëndës së Turqishtes në Medresenë e Korçës

Program me rastin e përfundimit të librit "Lale Turçe 1" në…