Medresetë

,

Medresisti i Beratit, shpallet piktori i ri më i mirë në botë

Nxënësi i Medresesë së Beratit Adi Totaj, ka fituar çmimin…

Java E Arabishtës

Me qe kete jave eshte ditelindja e Krenarise se Njerezimit, profetit…
,

Program madhështor për Kuranin në Teatrin e Operës dhe Baletit

Është zhvilluar sot programi me titull “Kur’ani Famëlartë,…
,

Prefekti Beratit ne medresene tone

Sot me datë 17 Dhjetor 2012 pas nje ftese te bere nga Dr. İ…
, ,

Programi i Kur’anit

Sot me date 14-12-2012 shkolla jone realizoj nje program me rastin…
, ,

Festa e pavarësisë në Medresenë e Tiranës

Sot me datë 27.11.2012 u zhvillua program për festën e pavarësisë…
, ,

Aktivitet ne Prag te 100 Vjetorit te Pavaresise

Në këtë program 100 vjetori e gjithë Shqipëria feston,është…