Medresetë

, ,

Gara e Raketave Me Uje

Duke formuar numrin njeqind qe simbolizonti dhe vitet e pavarsis,…
, ,

Vizite ne panairin e 15-te te librit ne Tirane

Menjehere pas mbarimit te mbledhjes me prinderit, shkolla jone…
,

Kampi i Olimpjades se Matematikes

Pamje nga mini kampi i Olimpjades se Matematikes ndermjet medreseve…
, ,

Panairi Shkencor në Medreseja e Kavajës

Diten e enjte me dat 01.11.2012 nxenesit e medreses se kavajes…
, ,

Urimet e Kurban Bajramit (FOTOLAJM)

Medreseja e Beratit Me Ardhjen e festes se Kurban Bajramit, si…
, ,

Rituali I Haxhit Në Mënyrë Praktike

Nga Medreseja e Tiranës Të mërkurën, dt.24.10.2012 në…
,

26.10.2012 - Ndarja e mishit të Kurbanit pranë Shoqates Rome (FOTOLAJM)

Medreseja e Korçes E njohur si nje shtrese ne nevoje ne qytetin…
,

25.12.2012 - Ndihma per familjet jetime dhe te varfera (FOTOLAJM)

Medreseja e Korçes Me fushaten e ndihmes, te organizuar me…
, ,

25.10.2012 - Namazi i Kurban Bajramit Korçe (FOTOLAJM)

Ne mengjesin e dites se sotme, u fal prane Xhamise se Re, Namazi…
, ,

24.10.2012 - Programi Festiv Kurban Bajrami (FOTOLAJM)

Sot, ne Medresene e Korces, ne vazhdimin e tradites se viteve…