Medresetë

,

22.10.2012 - Nxënësit tanë të rinj të Kuranit (FOTOLAJM)

U zhvillua sot ceremonia modeste e shpërndarjes së çertefikatave…

Nje dite ne Gjirin e Lalzit

Një ditë të mërkure, ndërkohë që po flisnim me mësuesin…
,

Provimi Nderkombetar i Turqishtes (UTT)

Sot me date 18/10/2012 nxenesit e vitit te pare morren certifikatat…
, ,

Programi Kurban Bajrami Medreseja Cerrik‏

  Me datë 10.10.2012 në ambjentet e shkollës medrese…
,

Prezantimi i konkursit nderkombetar te eseve

Sot me date 04/10/2012 ne shkollen tone u prezantua programi…
,

Seminari “Higjiena dhe Shendeti”

Medreseja e Beratit ne bashkepunim me Drejtorine Rajonale te…
, ,

Piknik Ne Peze

  Diten e shtune me dat 6.10.2012 nxenesit e klases se…
, ,

Hapet medreseja e vajzave “H. Ali Korça” në Kavajë

Në Kavajë është hapur paraditen e sotme medreseja “H. Ali…
, ,

U bene Krenaria e SHQIPËRISË

I SWEEEP  USA (TEKSAS) NË OLIMPIADËN NDËRKOMBËTARE TË FIZIKËS KU…
,

OLIMPIADA SHKENCORE (FOTO LAJM)

Sot me datë 21 Prill 2012 ne shkollën tonë është zhvilluar…

Konkursi i Kuranit në Kuvajt

Nga data 11-18 prill në Kuvajt u zhvillua konkursi i tretë…