Gëzuar ditëlindjen e Profetit Muhammed (s.a.s )

/
Gëzuar ditëlindjen e Profetit Muhammed (s.a.s )  

Universitetit "Hëna e Plotë" (Bedër)

/
Universitetit "Hëna e Plotë" (Bedër)

Mbledhje me prinderit

/
Ne kuader te bashkepunimit te perhershem te shkolles me prinderit…

Vizite nga Shkolla “22 Tetori” Berat

/
Me date 07.11.2012 Medreseja e Beratit priti ne ambjentet e saja…

Nje dite ndryshe me nxenesit…

/
Medreseja e Beratit organizoi ne ambjentet e konviktit te ri…

Dreka e Kurban Bajramit me qendren “Lira” Berat

/
Nga Medreseja e Beratit Me rastin e festes se Kurban Bajramit…

Dreka e Kurban Bajramit me qendren “une jam si ju” Berat

/
Nga Medreseja e Beratit Me rastin e festes se Kurban Bajramit…

Medreseja e Elbasanit

/
Fondacioni SEMA është themeluar dhe ka filluar aktivitetin…

Medreseja e Kavajes Djem

/
Fondacioni SEMA është themeluar dhe ka filluar aktivitetin…

Medreseja e Korces

/
Fondacioni SEMA është themeluar dhe ka filluar aktivitetin…

Medreseja e Tiranes

/
Fondacioni SEMA është themeluar dhe ka filluar aktivitetin…