Organizohet programi “Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerëzimit”

Fondacionin Arsimor dhe Kulturor “SEMA” me Komuniteti Mysliman…

Seminar trajnimi në Medresenë e Tiranës

Në kuadër të aktiviteteve të shumëllojshme të organizuara…

Fondacioni SEMA ne bashkëpunim KMSH sjell Sami Yusuf në Tiranë

Fondacioni SEMA ne bashkepunim me Komuniteti Mysliman sjell për…

Mesuesit e Medresese se Tiranes vizitojne Medresene e Kavajes dhe te Beratit

Nje dite shkurti te vitit 2012 nje grup mesuesish nga Medreseja…