Klasa e 11-b bëri ekskursion në Korçë

Nxënësit e klasës 1-b bashkë me mësuesin e tyre kujdestar ditën e premte organizuan një ekskursion në qytetet : Elbasan, Pogradec, Korçë dhe së fundi në Voskopojë.

beri_ekskursion_Korce (1) beri_ekskursion_Korce (2) beri_ekskursion_Korce (3) beri_ekskursion_Korce (5) beri_ekskursion_Korce (6) beri_ekskursion_Korce (7) beri_ekskursion_Korce (8)  beri_ekskursion_Korce (10) beri_ekskursion_Korce (11)