Klasa e 9-A organizon program artistik

Diten e enjte nxenesit e klases se 9-a organizuan nje program artistik per prinderit e tyre. Vec prinderve te pranishem ishin edhe mesues dhe nxenes nga klasat e tjera. Sic eshte tradita ne shkollen tone, programi filloi me lexim nga Kur’ani Famelarte. Me pas vazhdoi me poezi, kenge e skeçe te pergatitura bukur nga nxenesit. Pas programit,per  prinderit u shtrua edhe nje koktejl ku paten mundesine te diskutonin bashke me mesuesit gjendjen e femijeve te tyre si dhe rruge e menyra te ndryshme per te avancuar sa me teper nivelin mesimor te nxenesve. / Medreseja e Tiranës

Program artistik, klasa e 9-A (2) Program artistik, klasa e 9-A (1) Program artistik, klasa e 9-A (4)