Konferenca Stomatologjike

Në shkollën tonë u mbajt një konferencë dentare nga stematologu dhe ortodenti turk Ort. Dr. Mahmut Diker . Ortodenti Diker në këtë konferencë informoi nxënësit dhe mësuesit e shkollës tonë  per mënyrën e parandalimit apo trajtimit të patologjive që lidhen me kavitetin e gojës.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC