Konkurimi midis Medreseve ( Provimi GDS)

Kete jave, ashtu si ne te gjitha Medresete, edhe ne Medresene e Beratit u zhvillua provimi I pergjithshem i semestrit. Ky provim ka per synim qe te nxjerr ne pah se cila nga Medresete do dali e para por ne te njejten kohe se cilet nxenes jane me te suksesshem dhe me e rendesishmja se ne cilen lende nxenesit do te dalin me te sukseshem.
Provimi xhvillohet ne te gjitha lendet qe marrin nxenesit ne forme testi me alternativa, ku nxenesi ne te njejten kohe konkuron edhe me kohen.

IMG_6804-600x400 IMG_6806-600x400 IMG_6807-600x400 IMG_6809-600x400