Konkursi “Maths and Logic”

Sot në shkollën tone u zhvillua konkursi në lëndën e matematikës i titulluar “Maths and Logic”.Në garë ishin klasat A( 10a,11a ) dhe klasat B( 10b,11b ).U garua për titullin “math kings”.Titulli u fitua nga klasat B në një garë që shkoi deri në pyetjen e fundit.Pyetjet ishin të pergjithshme nga fusha e matematikes dhe disa lojra llogjike për të vënënë punë dijet e nxënësve. Pyetjet u pëlqyen shumë nga publiku saqë edhe ato kërkonin ti zgjidhnin.
63661_577550945653631_1537498252_n 1495514_577550202320372_1564580738_n 1497605_577550552320337_795384798_n 1501813_577550982320294_1915926633_n 1508502_577550815653644_1142507803_n 1532148_577550788986980_1034677854_n 1535728_577550285653697_707576504_n 1551780_577550445653681_1318188790_n 1557586_577550702320322_1200810216_n