Konkursi midis klasave të 11-ta në Medresenë e Elbasanit

Në lëndën e Biologjisë profesori Danjel Çela organizoi një konkurs midis 3 klasave paralele ku ishin merrnin pjesë disa pyetje nga vete lëndë dhe rreth njohurive të përgjithshme. Të dyja treja klasat ishin përzjedhur nga 3 nxënës ku klasa 11-A doli fituese . Nxënësit u shpërblyen me disa dhurata simbolike.

Konkursi midis klasave te 11-ta ne Medresene e Elbasanit (2) Konkursi midis klasave te 11-ta ne Medresene e Elbasanit (3) Konkursi midis klasave te 11-ta ne Medresene e Elbasanit (4) Konkursi midis klasave te 11-ta ne Medresene e Elbasanit (5) Konkursi midis klasave te 11-ta ne Medresene e Elbasanit (6) Konkursi midis klasave te 11-ta ne Medresene e Elbasanit (7) Konkursi midis klasave te 11-ta ne Medresene e Elbasanit (8)