Konkursi midis klasave të 11-ta në medresenë e Elbasanit

Në lëndën Njohuri të besimit mësues Anis Qafa organizoi një konkurs midis 3 klasave ku ishin përgatitur disa pyetje në fushën e lëndës dhe rreth njohurive të përgjithshme. Nga të treja klasat ishin përzjedhur nga 3 nxënës ku klasa 11-A doli fituese. Nxënësit u shpërblyen me disa dhurata simbolike.

Konkursi midis klasave te 11-ta (1) Konkursi midis klasave te 11-ta (2) Konkursi midis klasave te 11-ta (3) Konkursi midis klasave te 11-ta (4) Konkursi midis klasave te 11-ta (5) Konkursi midis klasave te 11-ta (6)