Korigjimi I Provimeve të Përgjithshme

20131215_124154

Më datë 15.12.2013 ditën e dielë , ditën kur njerëzit pushojnë dhe çlodhen nga stresi i javës, mësuesit tanë me një sakrificë të madhe dhe me një përkushtim të palëkundur korigjuan bashkarisht provimet e përgjithshme të Fondacionit Sema . Këto provime në fakt korigjohen nga mesuesi përkatës i lëndës por mësuesit tanë duke treguar shpirtin e bashkëpunimit, vëllazërimit dhe solidaritetit ndihmuan njëri tjetrin dhe i korigjuan bashkarisht në një kohë më të shkurtër. Në këtë punë të lodhshme kontriboi  edhe drejtori i shkollës duke iu bashkangjitur grupit korigjues.