Kreu Sejdini pret Mustafa Özcan, Drejtor i Fondacionit “Sema”, Turqi

200 pako me ushqime për familjet më në nevojë me rastin e Kurban Bajramit.

ELBASAN, 14 TETOR, 2013, – Në prag të festës së Kurban Bajramit, Kreu i Bashkisë Z.Qazim Sejdini, priti në një vizitë miqësore Kryetarin e Bordit Drejtues të Fondacionit “Sema” në Turqi, Z. Mustafa Özcan, Kreun e këtij fondacioni për Shqipërinë Z. Asim Budak,  Rektorin e Universitetit Bedër në Tiranë, Dr. Ferdinand Gjana, Drejtorin e Medresesë “Iliria” në Elbasan Z. Yakup Şahin etj.

Në këtë takim të ngrohtë e miqësor u fol për bashkëpunimet e deritanishme dhe konsolidimin e tyre të mëtejshëm, ndërsa Kryebashkiaku Sejdini i falenderoi miqtë turq për mbështetjen konkrete të dhënë, veçanërisht në fushën e shërbimit social.

Me rastin e Kurban Bajramit Fondacioni Sema dhe Bashkia Elbasan shpërndanë  200 pako për familjet më në nevojë të identifikuara nga Kujdesi Social i Bashkisë Elbasan.

http://www.elbasani.gov.al/web/Kreu_Sejdini_pret_Mustafa_Oezcan_Drejtor_i_Fondacionit_Sema_Turqi_948_1.php

SONY DSC  SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSC