Kryeministri Sali Berisha dhe Kryetarja e parlamentit Jozefina Topalli vizitojne stadin tone ne panajirin e veres.

Festa e veres e cila si çdo vit organizohet ne qytetin e Elbasanit u hap me nje panajir te organizuar me mbeshtetjen e Kryetarit te Bashkise se Elbasanit, ku moren pjese shume kompani.

 Në këtë panajir mori pjese edhe medreseja e Cerrikut duke hapur  ne kete panair   standin per  materialet e teknologjise moderne i cili terhoqi vemendjen e popullit te Elbasanit . Standi jone fillimisht u vizitua nga Kryeministria i Shqiperise Zoti SAli Berisha dhe me vone nga Kryeparlamentarja Jozefina Topalli.  /Fondacioni Sema/