Kujdestaret e dhomave te Medreses se Kavajes bashk.

Kujdestaret e dhomave te Medreses se kavajes bashke me drejtorin e konviktit Z. Tarik kane kaluar nje fundjave te kendshme ne Berat. Nxenesit kane vizituar Kalane e Beratit dhe me pas Kane konsumuar dreken ne Medresen e Beratit, pasi Kane shetitur dhe ambjentet e shkolles mbasdite ata jane kthyer per ne Kavaje.

SAM_0327

SAM_0346

SAM_0347

SAM_0377

SAM_0381

SAM_0387

SAM_0402

SAM_0414

SAM_0417

SAM_0429

SAM_0456

SAM_0474

SAM_0475

SAM_0487