Kurban Bajrami, drekë në qëndrat “Unë jam si ju” dhe “Lira” (Medreseja e Beratit)

Shkolla jonë, me rastin e Kurban Bajramit, shtroi një drekë modeste në qëndrat “Unë jam si ju” dhe “Lira”.

berat (1) berat (2)

berat (3) berat (4) berat (5) berat (6) berat (7) berat (8)