Kurban Bajrami në Medresenë e Korçës

Me rastin e festës së Fitër Bajramit, Medreseja e Korçës hapi dyert e saj për vizita të shumta. Drejtori i shkollës z.Sami İkiz së bashku me Myftiun e Korçës z.Qazim Muçi pritën vizituesit.Medresenë e vizituan Nënkryetaja e Bashkisë znj.Benila Terova, Nën kryetari i Bashkisë z.Stefan Germenji ,Prefekti i Qytetit z.Ardit Konomi, Kryetarja e Këshillit te qarkut znj. İrena Nika, përfaqesues të forcave politike, përfaqesues te komuniteteve fetare, figura te kulturës dhe arsimit, gazetarë,intelektualë si dhe prindër Ata kanë përcjellë mesazhe të paqes e tolerancës fetare.Vizitorët uruan myftiun dhe stafin e shkollës si dhe besimtarët per bajramin.Medreseja e Korcës uron gjithë besimtarët dhe Shqiptarët për një vit të mbarë dhe sa më të begatë.

Kurban Bajrami ne Medresene e Korçes (1) Kurban Bajrami ne Medresene e Korçes (2) Kurban Bajrami ne Medresene e Korçes (3) Kurban Bajrami ne Medresene e Korçes (4) Kurban Bajrami ne Medresene e Korçes (5) Kurban Bajrami ne Medresene e Korçes (6) Kurban Bajrami ne Medresene e Korçes (7) Kurban Bajrami ne Medresene e Korçes (8) Kurban Bajrami ne Medresene e Korçes (9) Kurban Bajrami ne Medresene e Korçes (10)