Kurban Bajrami, shpërndarja e kurbanëve (Medreseja e Kavëjes)

Me rastin e kurban barjamit shkolla jonë shpërndau rreth 800 qese me mish në 33 fshatra tek njerzit e varfër dhe në nevojë. Për këtë shpërndarje ndihmuan nxënësit dhe mësuesit e shkollës. Disa mysafirë nga Turqia vizituan shkollën tonë dhe i theren kurbanët e tyre këtu dhe ua shpërndanë njerëzve të varfër bashkë me ne. Kjo është bërë si një traditë e përvitshme për shkollën tonë. Allahu qoftë i kënaqur me mysafirët, mësuesit dhe nxënësit tanë.