Kurset në Shkollën Tonë

Medreseja e Korçës organizon kurse pa pagesë në lëndët Turqisht, Anglisht, Matematikë dhe Informatikë. Kurset organizohen në fundjavë dhe gjatë verës. Interesimi i nxënësve dhe prindërve për këto kurse vjen duke u rritur.
Ja disa pamje…

 

Kurset_ne_Shkollen_Tone (1) Kurset_ne_Shkollen_Tone (4) Kurset_ne_Shkollen_Tone (5) Kurset_ne_Shkollen_Tone (6) Kurset_ne_Shkollen_Tone (7) Kurset_ne_Shkollen_Tone (8) Kurset_ne_Shkollen_Tone (9) Kurset_ne_Shkollen_Tone (10)