KURSI VEROR

Edhe kete vit shkolla ione organizoi kursin e pervitshem veror. Me nje pjesmarrje te larte te nxenesve te klasave te 6-7-8-9, pergjitjesisht nga shkollat me qytetin e kavajes. Kursi zgjati tre jave dhe moren pjese 70 nxenes. Gjat kursin pervec mesimeve te Anglishtes, Informatikes , dhe Njohurive te besimit pati dhe shume aktivitete te tjera sociale, sic ishte kampionati I futbollit , Ora e kinemase, kampionati I pingpongut, kampionati I basketbollit dhe volejbollit. Te gjithe nxenesit dhe familjaret e tyre ngelen shume te kenaqur, dhe ata nuk doni qe Kursi te mbaronte kaq shpejt por donin qe te vazhdonte akoma.  Me shpresen we vitin tjeter te organizojme nje Kurs me te mire dhe me afatgjat.