Kursi Veror në Medresenë e Beratit

Medreseja e Beratit ashtu si vitin e kaluar edhe kete vit zhvilloi shkollen verore me nxenes te grupmoshes 10-15 vjecare. Gjate shkolles verore e cila zgjati 3 jave nxenesit mesuan Anglisht, Matematike, Informatike, Turqisht dhe Kur’ani Kerim.