,

Filozofia e medreseve në sistemin arsimor të Shqipërisë

Problemet e arsimit dhe të edukimit kanë preokupuar shumë…
,

KMSH vlerëson kontributin e Haxhi Vehbi Dibrës

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë organizoi aktivitetin kulturor…