,

Filozofia e medreseve në sistemin arsimor të Shqipërisë

/
Problemet e arsimit dhe të edukimit kanë preokupuar shumë…
,

KMSH vlerëson kontributin e Haxhi Vehbi Dibrës

/
Komuniteti Mysliman i Shqipërisë organizoi aktivitetin kulturor…