Lamtumire Maturës 2014

Me rastin e fundit të vitit për maturantët u organizua një cermoni përcjellje. Mësuesit dhe nxënësit i uruan ata në rrugën e tyre në universitet dhe më tej. Maturantët jetuan momente emocionuese kur u takuan me shokët dhe mësuesit e tyre. I urojme maturantëve tonë suksese në jetë…

Lamtumire Matures 2014 (1) Lamtumire Matures 2014 (2) Lamtumire Matures 2014 (3) Lamtumire Matures 2014 (4) Lamtumire Matures 2014 (5) Lamtumire Matures 2014 (6)