Maratona e vrapit

Më datë 20 nëntor 2014 drejtoria Arsimore organizoj Maratonën e vrapit midis të gjitha shkollave të mesme dhe nëntë vjeçare të Elbasanit. Shkolla jonë Medreseja `LIRIA` mori pjesë në këtë aktivitet me 25 nxënës.

MAROTONIN E VRAPIT (1) MAROTONIN E VRAPIT (2) MAROTONIN E VRAPIT (3) MAROTONIN E VRAPIT (4) MAROTONIN E VRAPIT (6) MAROTONIN E VRAPIT (7)