Mbledhja e Drejtorise Arsimore

Me date 29 janar Drejtoria e Arsimit Elbasan organizoi mbledhjen me drejtoret e qarkut ne ambjentet e Medresese. Ne mbledhje moren pjese rreth 130 pjesemarres te shkollave te ndryshme. Drejtoresha e Arsimit Znj. Jonida Cungu drejtoi mbledhjen ku u folen per ceshtjet e arsimit. Pjesemarresit dhe drejtoresha ngeli e kenaqur nga pritja dhe kushtet moderne te shkolles. Drejtoresha forcoi bindjen e bashkpunimit midis medresese dhe Drejtorise Arsimore.

Mbledhja e Drejtorise Arsimore (1) Mbledhja e Drejtorise Arsimore (2) Mbledhja e Drejtorise Arsimore (3) Mbledhja e Drejtorise Arsimore (4) Mbledhja e Drejtorise Arsimore (5) Mbledhja e Drejtorise Arsimore (7)