Mbledhja e Drejtorisë së Arsimit

Sot më datë 09.01.2014 drejtoresha e arsimit të rrethit  Kavajë Zihnie Cerloi , organizoi një mbledhje me drejtorët e shkollave të rrethit kavajë në ambjentet e Medresesë së Kavajes “H.Ali Korça” . Pas mbledhjes drejtoria e medresesë uroi festat e fundvitit dhe dhuroi kalendare me logon e Fondacionit “Sema” për të gjithë drejtorët.

20140109_103048 20140109_103132 20140109_103208 20140109_103233 20140109_103355