Mbledhja E Pare Me Prinderit (Medreseja e Beratit)

Sot me date 16-11-2013 u zhvillua mbledhja e pare me prinderit e nxenesve te klasave te X-ta dhe te klasave XI-ta. Ne kete mbledhje u diskutua per ecurine dhe problematikat e nxenesve ne mesime dhe ne edukim.

 

Berat_Mb (1) Berat_Mb (2) Berat_Mb (3) Berat_Mb (4) Berat_Mb (5) Berat_Mb (6) Berat_Mb (7) Berat_Mb (8) Berat_Mb (9) Berat_Mb (10) Berat_Mb (11) Berat_Mb (12) Berat_Mb (13) Berat_Mb (14) Berat_Mb (15) Berat_Mb (16) Berat_Mb (17)