Mbledhja me prinderit e klasave te 10-ta (Medreseja e Elbasanit)

Shkolla jone organizoi mbledhjen me prinderit per klasat e 10-ta. Prinderit u informuan per ecurine e nxenesve nga mesuesit kujdestare si dhe nga mesuesit e lendeve perkatese. Me pas u shtrua nje koktej per te pranishmit.Elbasan (1) Elbasan (2) Elbasan (3) Elbasan (4) Elbasan (5) Elbasan (6) Elbasan (7) Elbasan (8) Elbasan (9) Elbasan (10) Elbasan (11) Elbasan (12) Elbasan (13) Elbasan (14) Elbasan (15) Elbasan (16)