Me rastin e 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë

Erdhën për vizitë në Medresenë e Tiranës mësues dhe nxënës të shkollës 9-vjeçare “Pavarësia” Prishtinë.

Ata ndoqën këtu një program festiv të bukur të shkollës 9-vjeçare “Misto Mame”.

Miqtë u pritën dhe u përcollën ngrohtësisht  nga mësuesit dhe drejtuesit e Medresesë së Tiranës Hiqmet Patozi dhe Kasım İlhan.