Me rastin e 7-8 Marsit, drekë me DAR Qarku Tiranë

Me rastin e festave te 7-8 Marsit Medreseja e Tiranës organizoi nje drekë me drejtorët e shkollave 9-vjeçarë të Qarkut Tiranë. Në këtë drekë ishte e pranishme edhe drejtoresha e drejtorisë arsimore të qarkut Tiranë bashkë me stafin e saj, Znj. Eglantina Metani. Drejtoresha Metani përcolli urimet më të mira drejtuar medresesë dhe shprehu angazhimin e saj për bashkpunim në të ardhmen midis Medresesë dhe shkollave të qarkut.

Me rastin e 7-8 Marsit, dreke me DAR Qytetit Tirane (1) Me rastin e 7-8 Marsit, dreke me DAR Qytetit Tirane (2) Me rastin e 7-8 Marsit, dreke me DAR Qytetit Tirane (3) Me rastin e 7-8 Marsit, dreke me DAR Qytetit Tirane (4) Me rastin e 7-8 Marsit, dreke me DAR Qytetit Tirane (5) Me rastin e 7-8 Marsit, dreke me DAR Qytetit Tirane (6) Me rastin e 7-8 Marsit, dreke me DAR Qytetit Tirane (7) Me rastin e 7-8 Marsit, dreke me DAR Qytetit Tirane (8) Me rastin e 7-8 Marsit, dreke me DAR Qytetit Tirane (9) Me rastin e 7-8 Marsit, dreke me DAR Qytetit Tirane (10)