Me rastin e 7-8 Marsit, drekë me DAR Qytetit Tiranë

Stafi përfaqësues i drejtorisë arsimore bashkë me drejtorët e shkollave 9-vjeçare u pritën nga Medreseja e Tiranës në një drekë të organizuar me rastin festave të 7-8 Marsit. Drejtori i Medresesë z. Ömer Çalış përshëndeti të gjithë drejtorët prezent për mundësinë që i dhanë për të ndarë së bashku momente të bukura me rastin e kësaj feste. Gjithashtu stafi i DAR Tiranë dhe drejtorët e shkollave nuk nguruan të shprehnin gëzimin e tyre dhe dëshirën për bashkëpunime të mëtejshme me Medresenë e Tiranës.

Me rastin e 7-8 Marsit, dreke me DAR Qarku Tirane (1) Me rastin e 7-8 Marsit, dreke me DAR Qarku Tirane (2) Me rastin e 7-8 Marsit, dreke me DAR Qarku Tirane (3) Me rastin e 7-8 Marsit, dreke me DAR Qarku Tirane (4) Me rastin e 7-8 Marsit, dreke me DAR Qarku Tirane (5) Me rastin e 7-8 Marsit, dreke me DAR Qarku Tirane (6) Me rastin e 7-8 Marsit, dreke me DAR Qarku Tirane (7)