Me rastin e muajit te madherishem te Ramazanit medreseja liria cerrik shtrot iftar me Bizesmene nga qyteti Cerrikut dhe prinderve

ramazan (1)ramazan (2)ramazan (3)ramazan (4)ramazan (5)ramazan (6)