Medreseja e Cerrikut shtron një iftar me disa biznesmen

 

Me Rastin E Muajit Te Madherishem Te Ramazanit Medreseja Liria Cerrik Shtroi Iftar Me Nje Grup Biznezmenesh Nga Turqia qe Punojne ne Elbasan Dhe Tiran.

DSC_0002DSC_0004DSC_0006DSC_0008