Medalje Bronzi në Rumani

Medreseja e Beratit me anë të nxënësve të saj Ernedo Selami dhe Bruno Plaku, bashkë me mësuesin e informatikës z. Gentjan Lami arritën që të fitojnë medalje bronzi në konkursin ndërkombëtar të InfoMatrix. InfoMatrix është një konkurs ndërkombëtar në fushën e informatikës ku nxënësit aplikuan në fushën e programimit me anë të një aplikacioni për celularë, ku morrën pjese 357 projekte nga 51 shtete.

Medalje Bronzi ne Rumani (1) Medalje Bronzi ne Rumani (2) Medalje Bronzi ne Rumani (3) Medalje Bronzi ne Rumani (4) Medalje Bronzi ne Rumani (5) Medalje Bronzi ne Rumani (6)