, , , ,

Dita Ndërkombëtare e Tolerancës në Medresenë e Tiranës

/
Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Tolerancës, Medreseja…
, , , ,

Medreseja e Tiranës viziton familjet në nevoj

/
Në kuadër të ditës ndërkombëtare për zhdukjen e varfërisë…
, , , ,

Dita Evropiane e Gjuhëve në Medresenë e Tiranës

/
Nxënës dhe mësues të Medresesë së Tiranës organizuan një…
, , , ,

Medreseja e Tiranës program artistik kushtuar Kur’anit

/
Medreseja e Tiranës “H. Mahmud Dashi” organizoi të premten…
, , , ,

Shkollat Mike Në Javën e Anglishtes Në Medresenë e Tiranës

/
Ditën e mërkurë dhe të premte miqtë e javës së anglishtes…