, , , ,

Finalja e Kupës së Pavarësisë dhe Çlirimit të Kavajës

Në kuadrin e muajit të pavarësisë dhe çlirimit të Shqipërisë…
, ,

Java e Kura’nit

Në Medresenë Hafiz Ali Korça të qytetit të Kavajës nxënësit…