, , , ,

Investigimi i pigmentit të klorofilës dhe niseshtesë tek gjethja.

Disa fragmente nga ora mësimore e lëndës së Biologjisë ku…
, , , ,

Bëj diçka dhe ti ” këtë jave viziton Qendrën Balashe

Tashme tradite ne shkollën tone këtë herë nxënësit e klubit…
, , , ,

Festimi i festave të 28 -29 Nëntorit në Medrese “ Liria ” Elbasan

Pragu i festave në fund të nëntorit e gjeti medresenë e Elbasanit…
, , , ,

Ora laboratorike në biologji në medresenë e Elbasanit

Ora laboratorike në Biologji u zhvillu me temën : Syri , pjesët…
, , , ,

Punë Laboratori në orën e Biologjisë në Medresenë e Elbasanit

Disa fragmente nga ora mësimore e lëndës së Biologjisë ku…
, , , ,

Zhvillohet ceremonia e maturës në Medresenë “ LIRIA ”, Elbasan

Më datë 02 qershor , maturantët e Medresesë së Elbasanit…
, , , ,

Pjesmarrja 3 ditore e Medrese " Liria " në Panairin e Ditës së Verës

Në kuadër të festimeve të Ditës së Verës Medrese “Liria”…