, , , ,

Bëj diçka dhe ti ” këtë jave viziton Qendrën Balashe

/
Tashme tradite ne shkollën tone këtë herë nxënësit e klubit…
, , , ,

Festimi i festave të 28 -29 Nëntorit në Medrese “ Liria ” Elbasan

/
Pragu i festave në fund të nëntorit e gjeti medresenë e Elbasanit…
, , , ,

Ora laboratorike në biologji në medresenë e Elbasanit

/
Ora laboratorike në Biologji u zhvillu me temën : Syri , pjesët…
, , , ,

Punë Laboratori në orën e Biologjisë në Medresenë e Elbasanit

/
Disa fragmente nga ora mësimore e lëndës së Biologjisë ku…
, , , ,

Pjesmarrja 3 ditore e Medrese " Liria " në Panairin e Ditës së Verës

/
Në kuadër të festimeve të Ditës së Verës Medrese “Liria”…
, , , ,

Trajnimi i zhvilluar nga DAR Elbasan në Medrese Liria Elbasan

/
Sot dhe neser në ambientet e shkollës sonë zhvillohet trajnimi…