, , , ,

Trajnimi i zhvilluar nga DAR Elbasan në Medrese Liria Elbasan

Sot dhe neser në ambientet e shkollës sonë zhvillohet trajnimi…
, , , ,

Shkembim eksperiencash midis shkollave ' Liria " dhe " Fejzullah Guranjaku "

Në shkollë tonë u organizua një orë laboratori në lëndën…
, , , ,

“Dhe ti mund të bësh diçka” vazhdon rrugetimin ...

Ndihmo që bota dhe brendësia jotë të mbushen plot shpresë. Nisur…
, , , ,

Konkursi midis klasave të 11-ta në Medresenë e Elbasanit

Në lëndën e Biologjisë profesori Danjel Çela organizoi një…
, , , ,

Konkursi midis klasave të 10-ta në Medresenë e Elbasanit

Në lëndën e Arabishtes profesori Bilal Suna organizoi një…
, , , ,

Vizita e shkollës “ Qamil Guranjaku ” në medresenë e Elbasanit

Në kuadër të bashkëpunimit ndërmjet shkollave Medreseja…
, , , ,

Medreseja e Elbasanit vizitohet nga shkolla " Sule Harri "

Në kuadër të bashkëpunimit ndërmjet shkollave, Medreseja…
, , , ,

Programi për Kur’anin Famëlartë në medresenë e Elbasanit

Në medrese “ Liria ” në Elbasan u organizua ceremonia për…
, , , ,

Konkursi midis klasave të 10-ta në Medresenë e Elbasanit

Në lëndën Njohuri të Besimit, mësuesi Anis Qafa organizoi…
, , , ,

Vazhdon bashkëpunimi midis 2 shkollave binjake në Elabsan

Shkolla e mesme medrese “Liria” Elbasan, e binjakëzuar me…