, , , ,

Programi Festiv i 28-29 Nëntorit në Medresenë e Beratit

Në Medresenë “Vehxhi Buharaja” Berat u organizua aktiviteti…
, , , ,

“Vëzhgimi i qelizave në mikroskop” në medresenë e Beratit

Nxënësit e klasës X zhvilluan në laborator temën mësimore…
, , , ,

Medreseja e Beratit jep ndihma për nxënësit në nevojë

Klubi i Bamirësisë, i ngritur nga nxënësit e Medresesë së…
, , , ,

Projekti i Hedhjes së Vezëve në Medresenë e Beratit

Nxënësit e klasave të 10-ta dhe 11-ta, patën një javë kohë…
, , , ,

Dita Evropiane e Gjuhëve në Medresenë e Beratit

Nxënës dhe mësues të Medresesë “Vehxhi Buharaja” Berat…