, , , ,

Programi Festiv Profeti Muhamed (a.s.) Krenaria e Njerëzimit‏

Qindra qytetarë beratas u bënë pjesë e Programit Festiv Profeti…
, , , ,

Java e Matematikës (Maths Week) në Medresenë e Beratit

Në Medresenë e Beratit u organizua Java e Matematikës. Atmosfera…
, , , ,

Festim për 100 Orë Mësimi të Gjuhës Turke në Medresenë e Beratit

Klasat e dhjeta vazhdojnë rrugëtimin e tyre në gjuhën Turke.…
, , , ,

Provimi Final në Gjuhën Angleze në Medresenë e Beratit

Pas përfundimit me sukses të librit të parë Prime Time 1…
, , , ,

Medreseja e Beratit organizon eskursion në Durrës & Kavajë

Ditën e shtunë klasa e 10-të zhvilloi një eskursion në qytetin…
, , , ,

Medreseja e Beratit Organizon ekskursion me nxënësit maturant

Nxënësit e klasës 12A dhe 12B së bashku me mësuesit kujdestar…