Medreseja e Beratit jep ndihma për nxënësit në nevojë

Klubi i Bamirësisë, i ngritur nga nxënësit e Medresesë së Beratit, shpërndau mjete mësimore për nxënësit në nevojë të Shkollës 9-vjecare “Xhemal Çekini” Uznovë, Berat. Të gjitha ndihmat u mblodhën nga nxënësit e medreseë dhe nga besimtarët mysliman në xhamitë e Beratit. U shpërndan 98 pako me mjete mësimore. I pranishëm ishte dhe Prefekti i Qarkut Berat, z. Fadil Nasufi, i cili shprehu falenderimin dhe vlerësimin e tij për nismën e marrë nga nxënësit e Medresesë “Vehxhi Buharaja” Berat.

medreseja-e-beratit-jep-ndihma-per-nxenesit-ne-nevoje-1 medreseja-e-beratit-jep-ndihma-per-nxenesit-ne-nevoje-2 medreseja-e-beratit-jep-ndihma-per-nxenesit-ne-nevoje-3 medreseja-e-beratit-jep-ndihma-per-nxenesit-ne-nevoje-4 medreseja-e-beratit-jep-ndihma-per-nxenesit-ne-nevoje-5 medreseja-e-beratit-jep-ndihma-per-nxenesit-ne-nevoje-6 medreseja-e-beratit-jep-ndihma-per-nxenesit-ne-nevoje-7 medreseja-e-beratit-jep-ndihma-per-nxenesit-ne-nevoje-8 medreseja-e-beratit-jep-ndihma-per-nxenesit-ne-nevoje-9 medreseja-e-beratit-jep-ndihma-per-nxenesit-ne-nevoje-10 medreseja-e-beratit-jep-ndihma-per-nxenesit-ne-nevoje-11 medreseja-e-beratit-jep-ndihma-per-nxenesit-ne-nevoje-12 medreseja-e-beratit-jep-ndihma-per-nxenesit-ne-nevoje-13 medreseja-e-beratit-jep-ndihma-per-nxenesit-ne-nevoje-14 medreseja-e-beratit-jep-ndihma-per-nxenesit-ne-nevoje-15